Сручни састанак у Бањој Луци – „Лијечење деменције, да ли чинимо довољно!“

Дана 19.9.2019. године у Бањој Луци је одржан стручни састанак у организацији Друштва доктора медицине РС под називом „Лијечење деменције, да ли чинимо довољно!“.

Први Симпозијум Друштва доктора медицине РС у Источном Сарајеву

Масовне незаразне болести, новине у дијагностици и терапији у неурологији, кардиологији, онкологији и осталим конзервативним гранама медицине, те хируршка стања, дијагностика и њихово лијечење теме су Првог симпозијума Друштва доктора медицине Републике Српске који је одржан у Источном Сарајеву. Организатор овог Cимпозијума је Друштво медицине Републике Српске – подружница Источно Сарајево, уз помоћ града Источно Сарајево.

Свечана академија поводом стотину година рада Бање Врућице у Теслићу

Представници Друштва доктора медицине Републике Српске присуствовали су Свечаној академији поводом стотину година рада Бање Врућице у Теслићу.

Детаљније

Симпозијум у Источном Сарајеву 13-14.9.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се у периоду од 13.9.-14.9.2019. године у Културном центру Источно Сарајево, одржати Симпозијум у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Бањој Луци 14.6.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 14.06.2019. године у 17 часова у Хотелу Јелена у Бањој Луци, одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Фочи 31.5.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 31.05.2019. године у 13 часова у Амфитеатру Медицинског факултета у Фочи, одржати предавање под називом „Ургентна стања у педијатрији“ у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.