Девети међународни медицински конгрес Медицинског форума за Југоисточну Европу (SEEMF) – Прво обавјештење

Са задовољством Вас обавјештавамо да је од 22. до 24. фебруара 2018. године у Софији у Бугарској одржан радни састанак са члановима Друштва доктора медицине Републике Српске Проф. Синишом Миљковићем и проф. Душком Васићем (чланови одбора СЕЕМФ-а), министра Здравства и социјалне заштита Републике Српске др Драганом Богданићем и г. Александром Радошевићем.

Одлучено је да се од 6. до 9. септембра 2018. одржаће Девети међународни медицински конгрес Медицинског форума за југоисточну Европу (SEEMF) у Бањи Врућици, Република Српска, Босна и Херцеговина. Конгрес ће бити организован у сарадњи са Друштвом доктора медицине Републике Српске.

Котизација за рану регистрацију за Конгрес (ако је уплаћена до 30. јуна 2018. године) износи 120,00 евра, а након тог датума котизација износи 160,00 евра. Котизација за пратеће особе је 60,00 евра (ако се плаћа до 30. јуна, 2018. године) и 80,00 евра (уплаћено након 30. јуна 2018. године). Котизација за студенте износи 50,00 евра.

Традиционално, SEEMF ће се пријавити за EACCME акредитацију за Девети међународни медицински конгрес.

Током ове и наредне недеље ћемо дискутовати и утврдити главне теме, којима ће Конгрес бити посвећен. Ваши предлози су добродошли, а ми ћемо вам бити захвални ако бисмо могли примити предлоге за теме Конгреса до 15. марта 2018.

First announcement 9th Congress SEEMF

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.