Stručni skupovi

XX. Međunarodni Tečaj ginekološke kirurgije i endoskopije u Rijeci

Hrvatsko društvo za ginekološku endoskopiju (HDGE) uputilo je Društvu doktora medicine RS molbu da obavijestimo svoje članove kako organizuju „XX. Međunarodni poslijediplomski tečaj ginekološke kirurgije i endoskopije s međunarodnim sudjelovanjem“, koji će se održati od 26.-30. novembra 2018. godine u Rijeci – Klinika za ginekologiju i porodništvo.

Posted in Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Nove publikacije Udruženja doktora porodične medicine RS

Udruženje doktora porodične medicine Republike Srpske je organizovalo 13. Dane porodične medicine RS. Zbornik konferencije kao i novi broj časopisa „Porodična medicina“ možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Posted in Stručni skupovi | Leave a comment

13. dani porodične medicine Republike Srpske

Obavještavamo Vas da će se od 05.10.18- do 06.10.18 u Tesliću održati Konferencija “ 13. dani porodične medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem „Snažna porodična medicina- Jak zdravstveni sistem“ .

Posted in Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Produžetak roka za ranu registraciju za 9. Međunarodni kongres SEEMF

Za učesnike iz Bosne i Hercegovine produžen je rok za ranu registraciju za Deveti međunarodni medicinski kongres Medicinskog foruma za Jugoistočnu Evropu SEEMF do 25. juna 2018. godine.

Posted in Kongres SEEMF, Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Međunarodna ljetnja škola Menadžment zdravstvenih institucija – Budva, 25-29.6.2018.

Obavještavamo vas da će se u Budvi, od 25-29.6.2018. godine održati XXIII ECPD Međunarodna letnja škola menadžmenta zdravstvenih institucija koja je posvećena izuzetno aktuelnoj tematici: Neracionalno trošenje u zdravstvu i moguća rešenja.

Posted in Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Predavanja eminentnih profesora iz Udruženja lekara Beogradskog Univerziteta – Banja Vrućica, 9.6.2018.

Obavještavamo vas o održavanju predavanja eminentnih profesora iz Udruženja lekara Beogradskog Univerziteta, generacija 72-77, koje će se održati u Banji Vrućici – Teslić, Hotel Kardial, 9. jun 2018. godine sa početkom u 11:00 časova, a u organizaciji Banje Vrućica.

Posted in Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Prijave za 9. Međunarodni kongres SEEMF u Banji Vrućici, 6-9.9.2018.

U Banji Vrućici kod teslića od 6. do 9. septembra 2018. godine, održaće se 9. Međunarodni kongres Medicinskog foruma za Jugoistočnu Evropu (SEEMF). Kongres će biti organizovan u saradnji sa Društvom doktora medicine Republike Srpske.

Posted in Kongres SEEMF, Stručni skupovi | Leave a comment

47. Sekcija Udruženja neurologa RS – 16–18. Mart 2018. – Jahorina

47. Sekcija Udruženja neurologa Republike Srpske – 16 – 18. MART 2018. – Jahorina – hotel Lavina PROGRAM PETAK: 16.03.2018. do 17 časova – Dolazak učesnika i smještaj u hotel 17 časova i 30 minuta – okupljanje i registracija učesnika

Posted in Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Deveti međunarodni medicinski kongres Medicinskog foruma za Jugoistočnu Evropu (SEEMF) – Prvo obavještenje

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je od 22. do 24. februara 2018. godine u Sofiji u Bugarskoj održan radni sastanak sa članovima Društva doktora medicine Republike Srpske Prof. Sinišom Miljkovićem i prof. Duškom Vasićem (članovi odbora SEEMF-a), ministra Zdravstva i socijalne zaštita Republike Srpske dr Draganom Bogdanićem i g. Aleksandrom Radoševićem. Odlučeno je da se […]

Posted in Kongres SEEMF, Obavještenja, Stručni skupovi | Leave a comment

Saradnja medicinskih fakulteta Bugarske i Srpske jača domaći kadar

Pokretanje saradnje medicinskih fakulteta iz Srpske i Bugarske, s ciljem jačanja kadrovskih kapaciteta i znanja domaćeg medicinskog kadra, kao i moguća razmjena studenata medicinskih fakulteta, bila je tema razgovora ministra zdravlja i socijalne zaštite RS Dragana Bogdanića i zamjenika ministra zdravlja Bugarske Svetlane Jordanove.

Posted in Mediji o nama, Stručni skupovi | Leave a comment