ObavještenjaStručni skupovi

46. Sekcija Neurologa RS – Prvo obavještenje

Obavještavamo Vas da će se 46-ta sekcija Udruženja neurologa Republike Srpske održati od 17. do 19. marta u hotelu Lavina na Jahorini.

Dolazak je 17.03. i smještaj u hotelu Lavina. Otvaranje sekcije je planirano za 18 sati i 30 minuta a predavanja će biti održana 18.03. i 19.03. (Preliminrani progam će biti vrlo brzo postavljen na sajt Udruženja). Ove godine smo ponosni što će učešće na sekciji kao predavači uzeti uvaženi Prof. dr Slobodan Apostolski i Prof. dr Jelena Drulović. Kao gosti sekcije pojaviće se i Prof. dr Petar Slankamenac (Direktor KC Vojvodine) te Dr Draško Kuprešak (Predsjednik Udruženja doktora porodične medicine RS).

Udruženje je obezbijedilo smještaj za članove Udruženja koji redovno plaćaju članarinu na bazi punog pansiona, počevši od doručka 18.03. s tim da imamo zajedničku večeru 17.03. u Krčmi kod Granzova sa početkom u 20 sati 17.03. (Uslov za plaćen smješta je redovno izmirena članarina u zadnjih 6 mjeseci!! S toga molimo sve da sa sobom ponesu dokaz o uplati članarine za Udruženje u zadnjih 6 mjeseci!!).

Takođe Vas molimo da izvršite rezervaciju smještaja na broj telefona 057 – 272 – 310 i da prilikom rezervacije naglasite da rezervišete smještaj kao učesnik sekcije Udruženja neurologa RS. Istu bi bilo poželjno izvršiti što prije (Udruženje je rezervisalo 40 mjesta za svoje članove).

Udruženje neurologa Republike Srpske

46. sekcija Neurologa RS – PRELIMINARNI PROGRAM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.