Стручни скупови

XX. Међународни Tечај гинеколошке кирургије и ендоскопије у Ријеци

Хрватско друштво за гинеколошку ендоскопију (ХДГЕ) упутило је Друштву доктора медицине РС молбу да обавијестимо своје чланове како организују „XX. Међународни послиједипломски течај гинеколошке кирургије и ендоскопије с међународним судјеловањем“, који ће се одржати од 26.-30. новембра 2018. године у Ријеци – Клиника за гинекологију и породништво.

Posted in Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Нове публикације Удружења доктора породичне медицине РС

Удружење доктора породичне медицине Републике Српске је организовало 13. Дане породичне медицине РС. Зборник конференције као и нови број часописа „Породична медицина“ можете преузети на сљедећим линковима:

Posted in Стручни скупови | Leave a comment

13. дани породичне медицине Републике Српске

Обавјештавамо Вас да ће се од 05.10.18- до 06.10.18 у Теслићу одржати Конференција “ 13. дани породичне медицине Републике Српске са међународним учешћем „Снажна породична медицина- Јак здравствени систем“ .

Posted in Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Продужетак рока за рану регистрацију за 9. Међународни конгрес SEEMF

За учеснике из Босне и Херцеговине продужен је рок за рану регистрацију за Девети међународни медицински конгрес Медицинског форума за Југоисточну Европу SEEMF до 25. јуна 2018. године.

Posted in Конгрес SEEMF, Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Međunarodna ljetnja škola Menadžment zdravstvenih institucija – Budva, 25-29.6.2018.

Obavještavamo vas da će se u Budvi, od 25-29.6.2018. godine održati XXIII ECPD Međunarodna letnja škola menadžmenta zdravstvenih institucija koja je posvećena izuzetno aktuelnoj tematici: Neracionalno trošenje u zdravstvu i moguća rešenja.

Posted in Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Предавања еминентних професора из Удружења лекара Београдског Универзитета – Бања Врућица, 9.6.2018.

Обавјештавамо вас о одржавању предавања еминентних професора из Удружења лекара Београдског Универзитета, генерација 72-77, које ће се одржати у Бањи Врућици – Теслић, Хотел Кардиал, 9. јун 2018. године са почетком у 11:00 часова, а у организацији Бање Врућица.

Posted in Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Пријаве за 9. Међународни конгрес SEEMF u Бањи Врућици, 6-9.9.2018.

У Бањи Врућици код теслића од 6. до 9. септембра 2018. године, одржаће се 9. Међународни конгрес Медицинског форума за Југоисточну Европу (SEEMF). Конгрес ће бити организован у сарадњи са Друштвом доктора медицине Републике Српске.

Posted in Конгрес SEEMF, Стручни скупови | Leave a comment

47. Секција Удружења неуролога РС – 16–18. Мart 2018. – Јахорина

47. Секција Удружења неуролога Републике Српске – 16 – 18. МАРТ 2018. – Јахорина – хотел Лавина ПРОГРАМ ПЕТАК: 16.03.2018. до 17 часова – Долазак учесника и смјештај у хотел 17 часова и 30 минута – окупљање и регистрација учесника

Posted in Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Девети међународни медицински конгрес Медицинског форума за Југоисточну Европу (SEEMF) – Прво обавјештење

Са задовољством Вас обавјештавамо да је од 22. до 24. фебруара 2018. године у Софији у Бугарској одржан радни састанак са члановима Друштва доктора медицине Републике Српске Проф. Синишом Миљковићем и проф. Душком Васићем (чланови одбора СЕЕМФ-а), министра Здравства и социјалне заштита Републике Српске др Драганом Богданићем и г. Александром Радошевићем. Одлучено је да се […]

Posted in Конгрес SEEMF, Обавјештења, Стручни скупови | Leave a comment

Сарадња медицинских факултета Бугарске и Српске јача домаћи кадар

Покретање сарадње медицинских факултета из Српске и Бугарске, с циљем јачања кадровских капацитета и знања домаћег медицинског кадра, као и могућа размјена студената медицинских факултета, била је тема разговора министра здравља и социјалне заштите РС Драгана Богданића и замјеника министра здравља Бугарске Светлане Јорданове.

Posted in Медији о нама, Стручни скупови | Leave a comment