Kongres SEEMFObavještenjaStručni skupovi

Deveti međunarodni medicinski kongres Medicinskog foruma za Jugoistočnu Evropu (SEEMF) – Prvo obavještenje

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je od 22. do 24. februara 2018. godine u Sofiji u Bugarskoj održan radni sastanak sa članovima Društva doktora medicine Republike Srpske Prof. Sinišom Miljkovićem i prof. Duškom Vasićem (članovi odbora SEEMF-a), ministra Zdravstva i socijalne zaštita Republike Srpske dr Draganom Bogdanićem i g. Aleksandrom Radoševićem.

Odlučeno je da se od 6. do 9. septembra 2018. održaće Deveti međunarodni medicinski kongres Medicinskog foruma za jugoistočnu Evropu (SEEMF) u Banji Vrućici, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina. Kongres će biti organizovan u saradnji sa Društvom doktora medicine Republike Srpske.

Kotizacija za ranu registraciju za Kongres (ako je uplaćena do 30. juna 2018. godine) iznosi 120,00 evra, a nakon tog datuma kotizacija iznosi 160,00 evra. Kotizacija za prateće osobe je 60,00 evra (ako se plaća do 30. juna, 2018. godine) i 80,00 evra (uplaćeno nakon 30. juna 2018. godine). Kotizacija za studente iznosi 50,00 evra.

Tradicionalno, SEEMF će se prijaviti za EACCME akreditaciju za Deveti međunarodni medicinski kongres.

Tokom ove i naredne nedelje ćemo diskutovati i utvrditi glavne teme, kojima će Kongres biti posvećen. Vaši predlozi su dobrodošli, a mi ćemo vam biti zahvalni ako bismo mogli primiti predloge za teme Kongresa do 15. marta 2018.

First announcement 9th Congress SEEMF

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.