Континуирана едукацијаНовости и дешавања

Одржане двије онлајн конференције у склопу континуиране медицинске едукације

Друштво доктора медицине РС организовало је двије конференције, односно онлајн програме континуиране медицинске едукације под називом “Хронична стања у доба ЦОВИД-19 – Изазови и дилеме младих љекара”.

Прву конференцију Друштво доктора медицине Републике Српске организовало је у јулу ове године за љекаре свих специјалности за регију Бања Лука, а у склопу пет вебинара, којима је присуствовало 744 слушаоца, те одржано 26 презентација, са исто толико предавача.

Уколико сте учествовали на овим вебинарима, а нисте преузели сертификате, то можете учинити на овом линку: https://cutt.ly/rT2Ml6k.

Другу конференцију Друштво доктора медицине Републике Српске организовало је у новембру ове године за љекаре свих специјалности регије Бијељина и Требиње. Такође, у склопу пет вебинара, којима је присуствовало укупно 588 слушалаца, одржане су 24 презентације, са активним учешћем 23 предавача.

Уколико сте учествовали на овим вебинарима, а нисте преузели сертификате, то можете учинити на овом линку: https://cutt.ly/pT6eu1M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.