Kontinuirana edukacijaNovosti i dešavanja

Održane dvije onlajn konferencije u sklopu kontinuirane medicinske edukacije

Društvo doktora medicine RS organizovalo je dvije konferencije, odnosno onlajn programe kontinuirane medicinske edukacije pod nazivom “Hronična stanja u doba COVID-19 – Izazovi i dileme mladih ljekara”.

Prvu konferenciju Društvo doktora medicine Republike Srpske organizovalo je u julu ove godine za ljekare svih specijalnosti za regiju Banja Luka, a u sklopu pet vebinara, kojima je prisustvovalo 744 slušaoca, te održano 26 prezentacija, sa isto toliko predavača.

Ukoliko ste učestvovali na ovim vebinarima, a niste preuzeli sertifikate, to možete učiniti na ovom linku: https://cutt.ly/rT2Ml6k.

Drugu konferenciju Društvo doktora medicine Republike Srpske organizovalo je u novembru ove godine za ljekare svih specijalnosti regije Bijeljina i Trebinje. Takođe, u sklopu pet vebinara, kojima je prisustvovalo ukupno 588 slušalaca, održane su 24 prezentacije, sa aktivnim učešćem 23 predavača.

Ukoliko ste učestvovali na ovim vebinarima, a niste preuzeli sertifikate, to možete učiniti na ovom linku: https://cutt.ly/pT6eu1M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.