Novosti i dešavanja

Poziv na multimedijalno iskustvo STADA EXPO

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da posjetite našu multimedijalnu postavku STADA EXPO koja će se nalaziti u Banjaluci, na lokaciji Univerzitetski grad, Bulevar vojvode Petra Bojovića 1a (tereni kod sportske dvorane) u periodu od 4. do 8. decembra, u terminu od 10.00-18.00 h.

Po prvi put u zemlji, multimedijalna STADA EXPO postavka donosi impresivno i edukativno iskustvo o svijetu zdravlja, održivom poslovanju i održivoj proizvodnji lijekova. Učesnici će imati priliku da otkriju i komuniciraju sa fascinantnim univerzumom nauke koji je, po prvi put na ovaj način, predstavljen na našim prostorima. Ovo multimedijalno iskustvo pružiće vam i potpunu sliku Hemofarma i duboko razumevanje naših vrijednosti, misije i portfolija, kao i detalja vezanih za našu fabriku u Banjaluci – gdje se proizvode neki od najpoznatijih STADA brendova u Evropi i svijetu.

STADA EXPO je obišao već nekoliko zemalja, a kako izgleda izložba možete pogledati na video linku: https://youtu.be/_qfrWQNzvBo?si=UgBWZncx536Lxtny

Da biste doživjeli puni multimedijalni doživljaj najbolje je da iskoristite priliku da pogledate izložbu uživo, u Banjaluci, gdje ćete moći da porazgovarate i sa našim zaposlenima. Na ovaj način ćete imati jedinstvenu priliku da bolje upoznate savremenu farmaceutsku industriju, da steknete nova znanja i iskustva koja će vam biti od koristi u vašem daljem profesionalnom razvoju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.