Новости и дешавања

Радионица „Игром до здраве исхране“

Друштво доктора медицине Републике Српске на челу са предсједником Друштва проф. др Синишом Миљковићем организовало је 9.9.2020. године радионицу за дјецу под називом „Игром до здраве исхране“.

Циљ радионице је био да се код дјеце кроз дружење развијају здраве навике и да укажемо на лоше аспекте модерног живљења као што су физичка неактивност, лоша исхрана, мањак креативних и социјалних активности, те да се на тај начин покушају стварати претпоставке за здравије друштво у цјелини.

Поред неколико доктора медицине чланова Друштва, предавачи су били професор физичког васпитања, педагог, познати кувар Предраг Тошић, те представница фармацеутске компаније „B Medik“.

Одржавање радионице су као партнери помогли Град Бања Лука, Министарство здравља и социјалне заштите, Министарство омладине, спорта и породице, Школа спорта „Каспер“ Бања Лука и ПУ „Маслачак“ Бања Лука.

Радионицу су подржали и УГ „Помозимо дјеци“, фармацеутска компанија из Бањалуке „B Medik d.o.o.“, Мљекара „Пађени“ Билећа, „Плантаго“ Лакташи, Мљекара „Пађени“ Билећа, „Витаминка“ Бања Лука, Теа маркети, Бубамара шоп, те РТРС као медијски покровитељ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.