Saopštenja

Izborna skupština Društva doktora medicine RS

Društvo doktora medicine RS održalo je 16.12.2016. godine u Banjoj Luci redovnu izbornu Skuštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo koje će predstavljati Društvo naredne četiri godine.

Na sjednici je bilo prisutno 57 od ukupno 65 delegata.

Jednoglasno je usvojen prijedlog da za Predjednika Skupštine Društva doktora medicine RS bude izabran Doc. dr Dražan Erić iz Foče.

Za Predsjednika Društva doktora medicine RS predložen je Prof. dr Siniša Miljković iz Banja Luke, koji je uspješno vodio Društvo i predhodne četiri godine. Prijedlog je jednoglasno usvojen.

Na istoj sjednici su izabrani i svi ostali organi Društva koji će obavljati funkciju u narednom mandatu.

Prof. dr Siniša Miljković se zahvalio svim članovima Skupštine na izboru i ponovo ukazanom povjerenju. Tom prilikom je predstavio i plan aktivnosti Društva u budućem periodu. Istakao je da je ostvarena saradnja sa specijalističkim udruženjima koja će se još više intezivirati kroz zajednički rad u budućnosti. Planiran je nastavak kontinuiranih edukacija širom Republike Srpske. Radiće se na unapređenju stručnog časopisa Scripta Medica, koji se već nalazi u nekoliko najznačajnih svjetskih indeksa naučnih radova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.