6. Међународни конгрес доктора медицине РС

У Бањалуци ће се од 17. до 19. септембра ове године одржати 6. Међународни конгрес доктора медицине Републике Српске. Конгрес организује Друштво доктора медицине Републике Српске под покровитељством Академије наука и умјетности Републике Српске, Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске и Министарства науке и технологије Републике Српске.

Детаљније

In memoriam: Прим. Др Драган Војводић

Прим. Др Драган Војводић – живот по Хипократовој заклетви

Ријетко, али ипак понекад, роде се, и међу нама живе, људи путокази. Они нас усмјеравају на прави пут, увијек имају прави одговор на сва питања, прихватљив за све. Разумију друге и када их други не схватају, и имају способност да препознају доброту и људске вриједности, када их други не виде. И најважније, имају осјећај праведности и спремност да се жртвују. Звучи готово нестварно, али они заиста постоје.

Детаљније

Састанак са министром Шеранићем

Представници Друштва доктора медицине Републике Српске на челу са предсједником Друштва проф. др Синишом Миљковићем састали су се данас у Бањој Луци са министром здравља и социјалне заштите у Влади Републике Српске др Аленом Шеранићем.

Детаљније

Састанак са руководством ЈЗУ Дом здравља у Бањалуци

Представници Друштва доктора медицине Републике Српске састали су се данас са директором ЈЗУ Дом здравља Бањалука доц. др Невеном Тодоровић и њеним најближим сарадницима.

Детаљније

Представници НЛБ Банке у посјети Друштву доктора медицине РС

Друштво доктора медицине Републике Српске данас су посјетили Радован Бајић, предсједник Управе НЛБ Банке а.д. Бања Лука и Сања Малић, самостални стручни сарадник за маркетинг.

Детаљније