16-18.9.2022. године

6. Конгрес доктора медицине Републике Српске са међународним учешћем

Пријавите се

Друштво доктора медицине РС у бројкама

Подружница
Година постојања
Удружења и секције
Члановa

Новости и дешавања

Састанак у Љекарској комори Зеничко-добојског кантона

Дана 9. јуна одржан је састанак у Зеници између представника Друштва доктора медицине Републике Српске и Љекарске коморе Зеничко-добојског

Састанак у Дому здравља Бања Лука

Представници Друштва доктора медицине Републике срспке и Дома здравља Бања Лука, на челу са проф. др Синишом Миљковием и

6. Конгрес доктора медицине Републике Српске са међународним учешћем – Информације

Све информације у вези 6. Конгреса доктора медицине Републике Српске са међународним учешћем, као и формуларе за пријаву учешћа

6. Конгрес доктора медицине Републике Српске са међународним учешћем – Друго обавјештење

ОРГАНИЗАТОР Друштво доктора медицине Републике Српске Меше Селимовића 2/1 78000 Бања Лука Република Српска Босна и Херцеговина +387 51-329-100

Скупштина Друштва доктора медицине Републике Српске

Данас је одржана редовна скупштина Друштва доктора медицине Републике Српске. Предсједник Удружења доктора породичне медицине Прим.др сци.мед. Драшко Купрешак

6. Конгрес доктора медицине Републике Српске са међународним учешћем – Прво обавјештење

Са великим задовољством и поносом Вас обавјештавамо да Друштво доктора медицине Републике Српске под покровитељством Академије наука и умјетности

Друштво доктора медицине Републике Српске на „Данима Бање Врућице“

11. decembra 2021. | Новости и дешавања
У Бањи Врућици се данас одржава традиционална манифестација „Дани Бање Врућице“ по осамнаести пут. Манифестацију је званично отворио министар

Одржане двије онлајн конференције у склопу континуиране медицинске едукације

Друштво доктора медицине РС организовало је двије конференције, односно онлајн програме континуиране медицинске едукације под називом “Хронична стања у

Хипократова заклетва

„У часу када ступам међу чланове љекарске професије свечано обећавам да ћу свој живот ставити у службу хуманости. Према учитељима сачуваћу дужно поштовање. Своје звање вршићу савјесно и достојанствено. Најважнија брига ће ми бити здравље мога пацијента. Поштоваћу тајне онога ко ми се повјери. Одржаћу свим својим силама част и племените традиције љекарског позива. Моје колеге биће ми браћа. У вршењу дужности према болеснику неће на мене дјеловати никакви обзири вјере, националности, расе, политичке или класне припадности. Потпуно ћу поштовати људски живот од самог зачетка. Ни под претњом нећу допустити да се искористе моја медицинска знања супротно законима хуманости. Ово обећавам свечано, слободно, позивајући се на своју част.“