Континуирана едукација у Источном Сарајеву 17.5.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 17.05.2019. године у 13:30 часова у Болници Источно Сарајево (просторије ресторана), одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Бањој луци – Међународни симпозијум „Први састанак неуролога Србије и неуролога Републике Српске“

У Бањој Луци је данас одржан Међународни симпозијуму под називом „Први састанак неуролога Србије и неуролога Републике Српске“. Уз учешће више од 250 љекара на скупу су размијењена искуства и заузете нове смјернице у дијагностици и терапији неуролошких обољења.

Детаљније

Континуирана едукација у Бањој Луци – Међународни симпозијум 19-21.4.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се од 19-21.04.2019. године у Хотел Босни у Бањој Луци, одржати Међународни симпозијум у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске, Удружења неуролога РС и УКЦ Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Бијељини 4.4.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 4.4.2019. године у 17 часова у просторијама Центра за културу Семберија у Бијељини, одржати предавање под називом „Савремени третман NHL и CLL“ у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Зворнику 26.3.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 26.03.2019. године у 14 часова у просторијама Мале сале Дома омладине Зворник, одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Бијељини 20.3.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 20.03.2019. године у 13:30 часова у просторијама ЈЗУ Болнице „Свети Врачеви“ у Бијељини, одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Бањалуци 26.3.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 26.03.2019. године у 18 часова у просторијама Камене куће, Тврђава Кастел у Бањалуци, одржати предавање под називом „Трансформација третмана Мултипле склерозе“ у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Требињу 20.3.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 20.03.2019. године у 17:30 часова у просторијама Хотела СЛ Индустрy у Требињу, одржати предавање под називом „Савремени третман NHL и CLL“ у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.