Континуирана едукација у Зворнику 19.11.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 19.11.2019. године у 14 часова у просторији Велике сале Дома омладине у Зворнику, одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Градишци 14.11.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 14.11.2019. године у 14 часова у Амфитеатру ЈЗУ Болнице Градишка, одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Фочи 30.10.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 30.10.2019. године у 17 часова у Амфитеатру Медицинског факултета у Фочи, одржати предавање под називом „Хронични бол“ у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

Детаљније

Континуирана едукација у Добоју 22.10.2019.

Овим путем Вас обавјештавамо да ће се 22.10.2019. године у 18 часова у Великој сали Дома здравља Добој, одржати предавање у оквиру Континуиране медицинске едукације, а у организацији Друштва доктора медицине Републике Српске.

IN MEMORIAM Прим. Др Миливоје Кићановић

Један од оснивача и први предсједник Друштва доктора медицине Републике Српске прим. Др Миливоје Кићановић, специјалиста опште хирургије у пензији, преминуо је 06. октобра 2019. године у 82. години живота.

Детаљније

Сручни састанак у Бањој Луци – „Лијечење деменције, да ли чинимо довољно!“

Дана 19.9.2019. године у Бањој Луци је одржан стручни састанак у организацији Друштва доктора медицине РС под називом „Лијечење деменције, да ли чинимо довољно!“.

Први Симпозијум Друштва доктора медицине РС у Источном Сарајеву

Масовне незаразне болести, новине у дијагностици и терапији у неурологији, кардиологији, онкологији и осталим конзервативним гранама медицине, те хируршка стања, дијагностика и њихово лијечење теме су Првог симпозијума Друштва доктора медицине Републике Српске који је одржан у Источном Сарајеву. Организатор овог Cимпозијума је Друштво медицине Републике Српске – подружница Источно Сарајево, уз помоћ града Источно Сарајево.

Свечана академија поводом стотину година рада Бање Врућице у Теслићу

Представници Друштва доктора медицине Републике Српске присуствовали су Свечаној академији поводом стотину година рада Бање Врућице у Теслићу.