16-18.9.2022. godine

6. Kongres doktora medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem

Prijavite se

Društvo doktora medicine RS u brojkama

Podružnica
Godina postojanja
Udruženja i sekcije
Članova

Novosti i dešavanja

Sastanak u Ljekarskoj komori Zeničko-dobojskog kantona

9. juna 2022. | Novosti i dešavanja
Dana 9. juna održan je sastanak u Zenici između predstavnika Društva doktora medicine Republike Srpske i Ljekarske komore Zeničko-dobojskog

Sastanak u Domu zdravlja Banja Luka

Predstavnici Društva doktora medicine Republike srspke i Doma zdravlja Banja Luka, na čelu sa prof. dr Sinišom Miljkoviem i

6. Kongres doktora medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem – Informacije

7. maja 2022. | Kongres doktora medicine RS
Sve informacije u vezi 6. Kongresa doktora medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem, kao i formulare za prijavu učešća

6. Kongres doktora medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem – Drugo obavještenje

ORGANIZATOR Društvo doktora medicine Republike Srpske Meše Selimovića 2/1 78000 Banja Luka Republika Srpska Bosna i Hercegovina +387 51-329-100

Skupština Društva doktora medicine Republike Srpske

28. marta 2022. | Novosti i dešavanja
Danas je održana redovna skupština Društva doktora medicine Republike Srpske. Predsjednik Udruženja doktora porodične medicine Prim.dr sci.med. Draško Kuprešak

6. Kongres doktora medicine Republike Srpske sa međunarodnim učešćem – Prvo obavještenje

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom Vas obavještavamo da Društvo doktora medicine Republike Srpske pod pokroviteljstvom Akademije nauka i umjetnosti

Društvo doktora medicine Republike Srpske na „Danima Banje Vrućice“

11. decembra 2021. | Novosti i dešavanja
U Banji Vrućici se danas održava tradicionalna manifestacija „Dani Banje Vrućice“ po osamnaesti put. Manifestaciju je zvanično otvorio ministar

Održane dvije onlajn konferencije u sklopu kontinuirane medicinske edukacije

Društvo doktora medicine RS organizovalo je dvije konferencije, odnosno onlajn programe kontinuirane medicinske edukacije pod nazivom “Hronična stanja u

Hipokratova zakletva

„U času kada stupam među članove ljekarske profesije svečano obećavam da ću svoj život staviti u službu humanosti. Prema učiteljima sačuvaću dužno poštovanje. Svoje zvanje vršiću savjesno i dostojanstveno. Najvažnija briga će mi biti zdravlje moga pacijenta. Poštovaću tajne onoga ko mi se povjeri. Održaću svim svojim silama čast i plemenite tradicije ljekarskog poziva. Moje kolege biće mi braća. U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene djelovati nikakvi obziri vjere, nacionalnosti, rase, političke ili klasne pripadnosti. Potpuno ću poštovati ljudski život od samog začetka. Ni pod pretnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećavam svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast.“