Novosti i dešavanja

Aktivnosti Društva doktora medicine RS 21-22.6.2018.

Povodom predstojećeg Kongresa SEEMF u Mostaru je 21.6.2018. godine održan sastanak između predstavnika Društva doktora medicine RS prof. dr Siniše Miljkovića i Biljane Radulović sa predstavnikom Asocijacije infektologa BiH mr. sc. Sinišom Skočibušićem. Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima u organizaciji Kongresa, te o budućoj sradnji.

Dana 22.6.2018. godine u Istočnom Sarajevu je održana sjednica delegata Podružnice Istočno Sarajevo, na kojoj je prisustvovao i Predsjednik Društva prof. dr Siniša Miljković. Prisutni su bili delegati prim. dr Milorad Šupić, dr Đorđe Pejić, dr Milan Pejić, prim. dr Branka Semiz-Pekić i dr Aleksandra Vladičić. Na sjednici je odlučeno da se za novog predsjednika Poružnice izabere dr Đorđe Pejić. Tom prilikom razgovarano je o tekućoj problematici, kao i budućim aktivnostima podružnice.

Istog dana u Bolnici Istočno Sarajevo održana su predavanja u okviru Kontinuirane medicinske edukacije, a u organizaciji Društva doktora medicine Republike Srpske. Tema predavanja je bila „Liječenje i dijagnostika tumorske bolesti dojke u JZU bolnici Istočno Sarajevo od 2010. do 2017. godine“.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.