Novosti i dešavanja

Radionica „Igrom do zdrave ishrane“

Društvo doktora medicine Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Društva prof. dr Sinišom Miljkovićem organizovalo je 9.9.2020. godine radionicu za djecu pod nazivom „Igrom do zdrave ishrane“.

Cilj radionice je bio da se kod djece kroz druženje razvijaju zdrave navike i da ukažemo na loše aspekte modernog življenja kao što su fizička neaktivnost, loša ishrana, manjak kreativnih i socijalnih aktivnosti, te da se na taj način pokušaju stvarati pretpostavke za zdravije društvo u cjelini.

Pored nekoliko doktora medicine članova Društva, predavači su bili profesor fizičkog vaspitanja, pedagog, poznati kuvar Predrag Tošić, te predstavnica farmaceutske kompanije „B Medik“.

Održavanje radionice su kao partneri pomogli Grad Banja Luka, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite, Ministarstvo omladine, sporta i porodice, Škola sporta „Kasper“ Banja Luka i PU „Maslačak“ Banja Luka.

Radionicu su podržali i UG „Pomozimo djeci“, farmaceutska kompanija iz Banjaluke „B Medik d.o.o.“, Mljekara „Pađeni“ Bileća, „Plantago“ Laktaši, Mljekara „Pađeni“ Bileća, „Vitaminka“ Banja Luka, Tea marketi, Bubamara šop, te RTRS kao medijski pokrovitelj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.